info@eurokonzalting.com            en
enp
Najavljen novi natječaj Kompetentnost i razvoj MSP – faza II, za proizvodnju i usluge

Najavljen novi natječaj Kompetentnost i razvoj MSP – faza II, za proizvodnju i usluge

Za kraj 2017. godine najavljeno je otvaranje novog natječaja Kompetentnost i razvoj MSP – faza II. Ovaj natječaj bit će sličan prethodnom, odnosno cilj Poziva je ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Svi prijavitelji koji nisu stigli svoje projekte iz bilo kojih razloga prijaviti na prethodni natječaj, moći će svoje projekte prijaviti na novi natječaj već početkom 2018. godine. Kao i u prethodnom natječaju prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji poduzetnici.

Najniži i najviši iznos bespovratnih sredstva još uvijek nije poznat, međutim poznat je intenzitet potpore koji će iznositi 45% za mikro i mala poduzeća te 35% za srednja poduzeća.

Bespovratna sredstva će se dodjeljivati za aktivnosti ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja imaju za cilj izgradnju/rekonstrukciju i opremanje nove ili održavanje i opremanje postojećih proizvodnih kapaciteta te posljedično podizanje konkurentnosti poduzetnika na tržištu.

Ukupan fond sredstava u ovom natječaju iznosi 216.652.430 kuna.

EUROKONZALTING, 11.01.2017.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt