info@eurokonzalting.com            en
enp
Potpora osiguranju usjeva, životinja i biljaka iz podmjere 17.1.

Potpora osiguranju usjeva, životinja i biljaka iz podmjere 17.1.

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da se mogu prijaviti za sufinanciranje dijela premije osiguranja usjeva, životinja i biljaka od proizvodnih gubitaka uzrokovanih nepovoljnim klimatskim prilikama, životinjskim i biljnim bolestima, najezdom nametnika i okolišnim incidentom.

Prihvatljivi korisnici potpore su aktivni poljoprivrednici čija se poljoprivredna proizvodnja osigurava. Premija osiguranja treba biti plaćena u svojstvu osiguranika, te je polica osiguranja poljoprivredne proizvodnje (od jednog ili više štetnih događaja) važeća u razdoblju za koji se podnosi zahtjev za potporu.

Polica osiguranja pokriva isključivo štete nastale uslijed gubitka poljoprivredne proizvodnje od jednog ili više štetnih događaja kao što su:
- nepovoljne klimatske prilike,
- životinjske i biljne bolesti, te zoonoza,
- najezda nametnika,
- okolišni incidenti i/ili
- mjere protiv unošenja u EU organizama štetnih za bilje ili biljne proizvode, te mjere protiv njihovog širenja unutar EU.

Polica osiguranja pokriva isključivo štete nastale uslijed gubitka relevantne poljoprivredne proizvodnje veće od 30% prosječne godišnje poljoprivredne proizvodnje.
Intenzitet potpore je 65% vrijednosti premije osiguranja, a najviše 75.000 € godišnje po korisniku.

Rok za podnošenje zahtjeva je od 1. listopada 2017. do 31. siječnja 2018. godine, a Zahtjev se podnosi putem zaštićene mrežne aplikacije – AGRONET.

Više informacija o navedenome možete pogledati na stranicama AGENCIJE ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU. LINK http://www.apprrr.hr/potpora-osiguranju-usjeva-zivotinja-i-biljaka-iz-podmjere-171-programa-ruralnog-razvoja-republike-hrvatske--2474.aspx

Za više informacija o istom natječaju (potrebni uvjeti za prijavu na natječaj, potrebna dokumentacija) obratite se našem uredu u Puli (Mletačka 6, tel. 052 544 825) ili uredima u ostalim hrvatskim gradovima. KONTAKTI http://www.eurokonzalting.com/index.php/kontakti-svi

EUROKONZALTING, 10.10.2017.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt