info@eurokonzalting.com            en
enp
Uveden novi sustav elektroničke prijave projekata „eFondovi“

Uveden novi sustav elektroničke prijave projekata „eFondovi“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije izradilo je sustav „eFondovi“ kao novo informatičko rješenje za učinkovito upravljanje i praćenje operativnih programa i provedbe projekata financiranih iz Europskih i investicijskih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.

Kroz predmetni portal prijavitelji će moći pripremati i dostavljati svoje projektne prijave i njima upravljati, te pratiti njihov status. Isto tako, nakon odabira i ugovaranja, prijavitelji će moći upravljati ugovorom kroz portal. Svaki građanin Republike Hrvatske, kojem je izdana prihvatljiva vjerodajnica za elektroničku identifikaciju (egrađani), imat će u okviru Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava (NIAS) jedinstveni elektronički identitet kojim će se koristiti u pristupu sustava eFondovi.

Sustav eFondovi povezan je sa OIB registrom i Obrtnim registrom. Za sve pravne osobe može će se prijaviti osoba zakonom ovlaštena za zastupanje u navedenim registrima. Tehničke uvjete koje kao korisnici morate zadovoljiti za korištenje sustava eFondovi su: minimalna širina ekrana 1366 pixela, pristup internetskoj vezi te korištenje Google Chrome ili Internet Explorer preglednika.

Putem novog sustava elektroničke prijave projekata eFondovi u studenom tekuće godine objavljen je prvi Javni poziv od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora" kojim se podupire provođenje mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora".

Korisničke upute možete pronaći na sljedećem LINKU.

EUROKONZALTING, 28.12.2017.

Novosti iz EU fondova



Za sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt