info@eurokonzalting.com            en
enp
Poljoprivrednik ste i želite podići kvalitetu svojih proizvoda? Prijavite se na natječaj 3.1. "Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete", 2018.

Poljoprivrednik ste i želite podići kvalitetu svojih proizvoda? Prijavite se na natječaj 3.1. "Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete", 2018.

Podsjećamo sve zainteresirane da je otvoren natječaj 3.1. „Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“ tipa operacije 3.1.1 „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete“ te da je zahtjev za istu moguće podnijeti do 30. rujna 2020. godine do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Svrha natječaja je dodjela potpore za pokriće troškova u prvim godinama sudjelovanja poljoprivrednika u sustavima kvalitete.

Prihvatljivi troškovi su:

1. troškovi sudjelovanja u sustavu kvalitete
2. troškovi stručne kontrole i certifikacije ovlaštenog kontrolnog tijela

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom natječaju iznosi 35.000.000,00 kn.

Prihvatljivi korisnici su aktivni poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika, koji po prvi put ulaze ili najdulje 5 godina sudjeluju u:

sustavu kvalitete za zaštićene oznake izvornosti i zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, sustavu za zajamčeno tradicionalne specijalitete te sustavu neobveznih izraza kvalitete u skladu s EU i nacionalnom zakonodavstvu ili nacionalnom sustavu kvalitete

sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje uz ispunjavanje uvjeta da nisu korisnici Mjere 11 – Ekološki uzgoj iz Programa, osim kategorije ekoloških prerađivača i pčelara koji mogu biti korisnici Mjere 11


Korisnik mora imati dokument kojim dokazuje ulazak i/ili svoje sudjelovanje u sustavu kvalitete.

Korisniku koji sudjeluje u sustavima kvalitete prije podnošenja zahtjeva za potporu, maksimalno trajanje od pet godina smanjuje se za broj godina koje su protekle od početnog sudjelovanja u sustavu kvalitete do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu.

Potpora se odobrava na razdoblje do pet godina u maksimalnom iznosu do 15.000 eura, odnosno maksimalno do 3.000 eura godišnje u protuvrijednosti u kunama.Za više informacija kontaktirajte nas na tel: 052/544-825 i 098/992-2002 (Mletačka 6, Pula) ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt